20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Vindea o armă pentru care nu avea autorizaţie

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a faptului că un bărbat ar fi oferit, spre vânzare o armă neletală, supusă autorizării.

Astfel, în dimineaţa zilei de 9 august 2022, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Mihăeşti, la locuinţa unui bărbat de 25 de ani, care ar fi deţinut o armă neletală, pentru care nu avea autorizare.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală, supusă autorizării şi 37 de cartuşe.

O persoană a fost condusă la sediul Poliţiei pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun. E.M.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!