37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

S-au bătut pentru o fată

Cearta între doi tineri a avut urmări nedorite pentru amândoi, unul a ajuns la spital, iar celălalt în atenţia poliţiştilor. Cei doi musceleni s-au bătut pentru o fată.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 14 iulie, iar tânărul agresat a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Adolescentul de 18 ani, din Cetăţeni s-a întâlnit la un magazin din Valea Cetăţuii cu Florian T., de 25 de ani, din aceeaşi comună, căruia i-a reproşat că încearcă să-i fure iubita. De la jigniri, tânărul de 18 ani s-a ales bătut măr, cu un deget fracturat şi multiple contuzii şi excoriaţii, având nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

Pe numele agresorului de 25 de ani, din Cetăţeni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi l-au reţinut pentru 24 de ore. După ce ordonanţa de reţinere a expirat, pe 26 iulie 2022, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luarea a unei măsuri preventive. Florian T. a fost plasat sub control judiciar. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!