34.1 C
Campulung Muscel
12/07/2024

Primarul de la Bughea de Sus caută un constructor pentru reparaţia Drumului Comunal 15

Până pe 3 august 2022, constructorii interesaţi de o lucrare de reparaţie a unui drum din Bughea de Sus sunt aşteptaţi să se înscrie la licitaţia demarată de autorităţile din comună. Pe 12 iulie, Primăria a lansat invitaţia de participare firmelor de profil la o procedură de achiziţie al cărei obiect îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru proiectul „Covor asfaltic şi asigurarea scurgerii apelor pe DC 15, în comuna Bughea de Sus, judeţul Argeş.” Aşadar, este vorba despre punerea la punct a unui drum comunal în cadrul unui contract estimat la 1.815.979,45 lei. Primarul Nicolae Tarbă caută să recruteze constructorul care va oferi preţul cel mai scăzut.

  • Licitaţia porneşte de la valoarea estimată de 1,8 milioane de lei

Potrivit descrierii oferite de autorităţile locale pentru executanţii aflaţi în căutare de angajamente de lucru, „drumul ce urmează a fi modernizat este situat în localitatea Bughea de Sus şi face legătura între drumul judeţean DJ 735 şi strada Băilor. Drumul are o lungime de 1.285 metri, lăţimea este variabilă de 3-4 metri şi o suprafaţă totală carosabilă de 5.180 metri pătraţi.” Lucrarea presupune următoarele intervenţii: lungimea pana ranfort – L = 1.481 m; acostamente betonate – S = 799 mp; şanţ betonat cu secţiune trapezoidală – L = 1.153 m; rigolă acoperită cu plăcuţe carosabile prefabricate (49x30x15cm) – L = 631m; racorduri accese proprietăţi/dale betonate accese proprietăţi – L = 60 mp; marcaje rutiere discontinue – S = 192,75 mp; indicatoare rutiere – N = 1 buc.; refacere timpane la podeţe tubulare; camera de cădere; aducere la cotă a căminelor de vizitare; amplasare zid de sprijin – L = 16 m.

„Principala motivaţie în susţinerea acestui proiect o constituie dorinţa şi nevoia de a reabilita acest drum cu implicaţii asupra dezvoltării comunei Bughea de Sus. Scopul proiectului este creşterea calităţii sistemului de circulaţie rutieră şi îmbunătăţirea infrastructurii în mediul rural în comuna Bughea de Sus.”, precizează autorităţile locale.

După cum am punctat în deschiderea articolului, termenul limită acordat de organizatorii licitaţiei pentru depunerea ofertelor de către societăţile interesate este 3 august 2022, zi în care se vor şi deschide. Valoarea totală estimată a investiţiei se cifrează la 1.815.979,45 lei. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!