37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

„Spectru”, de Cristian Emanuel Ştefănescu, cartea săptămânii la Biblioteca Municipală

Biblioteca Municipală Câmpulung vă recomandă pentru săptămâna 25 – 30 iulie cartea „Spectru”, autor Cristian Emanuel Ştefănescu, Editura „Larisa” 2015.

Cartea recomandată spre lectură reprezintă volumul de debut al tânărului poet câmpulungean Cristian Emanuel Ştefănescu. Debutul său poetic a avut loc în cadrul Revistei „Carte de la Curtea Veche”, apărută sub egida cenaclului „Mihai Moşandrei Câmpulung”. Este absolvent al Facultăţii de Ştiințe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti şi a finalizat şi studiile de master la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti. Acesta a obţinut peste 44 de premii la concursuri de creaţie literară la care a participat, este membru al mai multor cenacluri de literatură din judeţele Argeş, Mureş, Vrancea şi Cluj, dar din municipiul Bucureşti, şi colaborator la reviste literare precum „Flacăra lui Adrian Păunescu”, „Solitudinea”. Volumul de faţă adună creaţiile sale literare pe parcursul a mai multor ani. Aşa cum afirmă poetul Petre Rău, refritor la poetul Cristian Ştefănescu, „Poezia sa este una sinceră, bine construită, cu multă îndrăzneală artistică, sugestivă, persuasivă, vădit dominată de tonalităţile liricii moderne.”

Vă aşteptăm la Bibliotecă pentru a împrumuta acest volum de poezie!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!