37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Clejanii şi Irina Rimes au adus pe stadion 10.000 de oameni

Aproximativ 10.000 de spectatori, aceasta a fost estimarea organizatorilor spectacolului de duminică, 24 iulie 2022, la finalul Zilelor Municipiului Câmpulung, încheiate cu două recitaluri extraordinare şi un foc de artificii spectaculos. Clejanii şi Irina Rimes au adus un public căruia i-a fost dor să se distreze la sărbătoarea oraşului, organizată fără cusur de la început până la sfârşit. S-a văzut experienţa Elenei Lasconi, care are conexiuni cu această industrie a divertismentului, iar cei care au urcat pe scenă au vorbit despre colaborările anterioare cu ea. Viorica de la Clejani a povestit că se cunoaşte cu Elena Lasconi din vremea când lucra la Pro TV şi nu este singura care a venit la Câmpulung din prietenie pentru primăriţa noastră. N-a fost uşor să convingă artişti care, în această perioadă, au angajamente bănoase pe litoral sau la alte evenimente private, pentru a susţine un spectacol la Câmpulung, cu onorariul negociat la sânge de Elena Lasconi cu artiştii şi impresarii lor. Seara de duminică a fost specială şi pentru prezentatorul Marian Matei, care a avut o prestaţie excelentă în cele trei seri de spectacole. Acesta a petrecut pe scenă la împlinirea celor 45 de ani. I-au cântat „La Mulţi Ani!” Viorica de la Clejani, dansatoarele sale şi publicul, care l-au copleşit cu urări pe sărbătoritul zilei. Marian Matei a adus şi o şampanie pentru a marca simbolic momentul, la finalul unui show care a umplut stadionul. A fost o seară magnifică încheiată cu recitalul Irinei Rimes, aflată pentru prima dată pe scenă la Câmpulung.

Marian Matei i-a ţinut locul lui Ioniţă, plecat în Turcia, împreună cu Măruţă, pentru un transplant de păr

Seara a fost deschisă cu momentul de folclor asigurat de îndrăgita interpretă Mioara Velicu, după care Viorica de la Clejani şi instrumentiştii săi au oferit publicului un spectacol incendiar, care a ţinut mai bine de o oră. Mai mult decât au convenit cu organizatorii, suplimentul datorându-se serbării zilei de naştere a prezentatorului Marian Matei, care a avut parte de o aniversare cu totul specială: pe scenă, asigurând prezentarea unor artişti colosali.
Spectacolul era garantat, la fel un public pe măsura aşteptărilor organizatorilor care nu degeaba au inserat acest moment în program, căci Clejanii fac furori oriunde se duc, în ţară şi peste hotare, având foarte multe capitale europene pe harta turneelor lor. „Pe lângă faptul că doamna Viorica de la Clejani este o femeie foarte sexi, îmi place că este autentică. Ea nu copiază pe nimeni. Ea cântă din suflet şi cred că avem nevoie de asta.”, spunea Elena Lasconi înainte de debutul unui show complet.
Marian Matei i-a ţinut locul lui Ioniţă pe durata spectacolului, cântând, dansând şi făcând atmosferă alături de Viorica şi band-ul său. Iar Viorica l-a răsplătit cu un şir de dedicaţii care au lungit recitalul Tarafului de la Clejani.
Între momentul Yukăi şi cel al Irinei Rimes a urcat pe scenă Elena Lasconi, care spunea că, înainte de a cânta Clejanii, erau pe stadion în jur de 6.000 de persoane. „Cred că am depăşit de mult 7.000 de oameni pe Stadionul Municipal.”, spunea aceasta înaintea concertului Irinei Rimes, pentru ca bilanţul să reflecte o participare de 10.000 de spectatori, conform comunicării Elenei Lasconi. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!