20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Prefectul nu poate participa la festivitatea de Zilele Municipiului, întrucât a făcut amigdalită

Între oficialităţile pe care Elena Lasconi le-a invitat la ceremonia Zilelor Municipiului Câmpulung de mâine, 23 iulie 2022, se află şi prefectul Radu Perianu. În ciuda „ajutorului” dat Câmpulungului, căruia i-a oprit lucrarea de amenajare a centrului, şeful Prefecturii nu putea fi omis de pe lista invitaţilor, dată fiind poziţia acestuia la nivelul judeţului. Există tradiţia ca principalele instituţii ale judeţului să aibă reprezentare la festivitatea organizată în cinstea sărbătorii municipiului, tradiţie respectată şi în acest an. Prefectul, însă, nu va veni, din motive medicale, după cum i-a comunicat gazdei.

  • Vorbirea şefului Prefecturii, afectată de o amigdalită purulentă   

Astăzi, prefectul Radu Perianu a sunat-o pe primăriţa Elena Lasconi ca să-i comunice că nu poate participa la recepţia oferită de Zilele Municipiului Câmpulung. Aceasta este o veste cu adevărat tristă, pentru că noi ardeam de nerăbdare să-l auzim pe prefect vorbind despre ce înseamnă Câmpulungul pentru el şi cât de mult a sprijinit şi va sprijini în continuare proiectele Câmpulungului. Sau cum va debloca el investiţia de pe Bulevardul „Pardon”, stopată cu o acţiune în justiţie pentru anularea autorizaţiei de construire. Din păcate, vom fi privaţi de speech-ul prefectului, căci ideile îi sunt blocate în gâtul afectat de o amigdalită agresivă.

Să fi vorbit omul ce nu trebuie de curând şi să se fi întors răul împotriva lui? Nu contează. Contează că invitaţii nu se vor bucura de compania lui Perianu, pe care, cinstit vorbind, şi sănătos să fi fost, nu-l vedeam atât de curajos încât să apară în faţa câmpulungenilor, la sărbătoarea lor, şi să le spună că, de dragul legii, trebuie să rabde câţiva ani bulevardul blocat.

Vestea neparticipării prefectului la ceremonia de la „Ciobănaşu’” a fost dată de primăriţă căreia i-ar fi plăcut enorm ca cetăţenii să se bucure de un bulevard nou-nouţ de Zilele Municipiului. „Astăzi am vorbit cu prefectul, m-a sunat. L-am invitat la eveniment, dar a fost lovit de o amigdalită purulentă. Când m-a sunat, m-a întrebat: „Ce faceţi, doamna primar?” I-am răspuns: „Bine până să mă sunaţi dumneavoastră. Dar vă aştept cu drag la eveniment.” Eu i-am urat sănătate.”, ne-a spus Elena Lasconi, mult prea ocupată cu problemele organizării spectacolelor de pe Stadionul Municipal ca să se lase afectată de motivele reale sau închipuite de fofilare a unora de la eveniment. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!