23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

„Arta ca model” şi „Câmpulung în amintiri”, evenimente găzduite de Centrul Cultural Apa Sărată

Săptămâna viitoare, când sunt în plină desfăşurare manifestările de Zilele Municipiului Câmpulung, Centrul Cultural Apa Sărată este gazdă pentru două evenimente de marcă.

„Arta ca model”, film documentar şi concert cameral

Primul, „Arta ca model”, este organizat de Asociaţia Multiculturală „Nicu Hagi” Carpaţi şi Pind în parteneriat cu Proiectul „Revoluţia Modelelor” şi va avea loc marţi, pe 19 iulie, de la ora 18.00. Va fi proiectat filmul documentar – eseu „Lista lui Mircea”, în regia Cristinei Chirvasie, urmat de un concert cameral, „Gânduri şi rezonanţe muzicale”. Manuela Giosa, la pian, Oana Spânu Vişenescu, la vioară şi Emil Vişenescu, la clarinet, vor interpreta lucrări de Robert Schumann, Antonin Dvorak şi Bela Bartok.

„Câmpulung în amintiri – Cu papucii prin deşert, douăzeci de ani după”

Duminică, 24 iulie, de Zilele Câmpulungului, Muzeul Automobilului Românesc, în parteneriat cu Retromobil Club România îşi va deschide porţile pentru evenimentul „Câmpulung în amintiri – Cu papucii prin deşert, douăzeci de ani după”.

Începând cu ora 13.00, la sediul Muzeului Automobilului Românesc din Câmpulung va putea fi admirată o expoziţie foto din parcursul expediţiilor „Cu papucii prin deşert” şi maşini istorice româneşti. Tot atunci, se va derula un simpozion cu prezenţa unora dintre participanţii la cele şase ediţii şi o proiecţie de film din timpul acestora.

În incinta Muzeului Automobilului Românesc, Monetăria Statului va avea deschis un stand cu medalii „Maşini româneşti care au făcut istorie”.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!