23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

Reţinut pentru furt

Miercuri, pe 29 iunie 2022, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt, şi au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung.

Suspectul, Alexandru Iulian D. figurează în evidenţele oamenilor legii cu antecedente penale pentru infracţiuni de furt, fiind liberat din închisoare în 2015.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 iunie 2022, în jurul orei 18.30, după ce persoana vătămată ar fi achitat la un magazin cumpărăturile fără a ascunde că avea asupra sa o sumă mare de bani, bărbatul de 38 de ani ar fi mers în urma persoanei în cauză şi ar fi sustras din geanta de umăr, portofelul, conţinând acte, carduri bancare, precum şi suma de aproape 3.000 de lei, după care a fugit.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. A doua zi, pe 30 iunie, a fost prezentat Parchetului Câmpulung, care a dispus continuare cercetărilor cu el sub măsura controlului judiciar.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!