23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Fotbaliştii înscrişi în Liga a V-a au primit echipament sportiv de la Consiliul Judeţean Argeş

Fotbaliştii celor 38 de cluburi de fotbal înscrise în Campionatul Judeţean de Fotbal – Liga a V-a au primit miercuri, 29 iunie, câte un echipament sportiv complet din partea Consiliului Judeţean Argeş.

Echipamentul a fost acordat, de către Consiliul Judeţean Argeş, în baza parteneriatului încheiat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş, condusă de Cătălin Popa, prin care s-a aprobat acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 70.000 lei pentru achiziţionarea unui set echipament sportiv (kit echipament joc).

În contextul ,,2022 – Anului european al tineretului”, Consiliul Judeţean Argeş şi-a propus să colaboreze în vederea susţinerii financiare a achiziţiei de echipament sportiv pentru echipele participante la Campionatul Judeţean de Fotbal – Liga a V-a, încurajând dezvoltarea unui climat favorabil pentru atingerea performanţei sportive la nivel judeţean.

Evenimentul a avut loc în cadrul Galei Fotbalului Argeşean, gală organizată pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!