37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

23 iunie este Ziua funcţionarilor publici!

Instituită prin Legea nr.145/2016, aceasta particularizează la nivel naţional Ziua Naţiunilor Unite pentru Serviciul Public, declarată ca atare de ONU cu scopul de a promova valoarea şi virtutea serviciului public pentru comunitate, de a sublinia contribuţia serviciului public în procesul de dezvoltare, de a recunoaşte munca funcţionarilor publici şi a încuraja tinerii să urmeze o carieră în sectorul public.

Exercitarea funcţiei publice, desfăşurată cu responsabilitate, competenţă şi preocupare pentru perfecţionare continuă, trebuie să se manifeste cu bună credinţă şi în spiritul jurământului depus, acestea fiind garanţia unui sistem administrativ valoros.

„Activitatea funcţionarilor publici trebuie, la rându-i, recunoscută şi sprijinită de autorităţi, instituţii şi cetăţeni într-un efort comun de realizare a unui serviciu public cât mai eficient. Le transmit cu această specială ocazie tuturor funcţionarilor publici aprecierea mea, urări de sănătate şi putere de muncă şi să rămână profesionişti şi dedicaţi!”, este mesajul deputatului Simona Bucura Oprescu, transmis cu ocazia Zilei funcţionarilor publici.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!