23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Primarul Marian Toader a fost la centenarul FRF, eveniment găzduit de locaţia lereşteanului Emanuel Poştoacă

Pe 8 iunie 2022, Federaţia Română de Fotbal a împlinit 100 de ani de la primul meci al echipei naţionale. Pe 8 iunie 1922, reprezentativa României juca primul său meci contra Iugoslaviei, la Belgrad. Cu ocazia centenarului, Federaţia condusă de Răzvan Burleanu a sărbătorit evenimentul în holul sediului. Două zile mai târziu, pe 10 iunie, angajaţii FRF şi invitaţi ai acestora au petrecut într-un cadru mai restrâns, la Complexul Nordis Group din Bucureşti, grup de firme care contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc prin susţinerea Naţionalelor U19, U20, U21 şi a Comisiei Centrale a Arbitrilor.
Printre participanţi s-au numărat şi cinci lereşteni, în frunte cu primarul Marian Toader. Invitaţia au primit-o chiar de la preşedintele şi fondatorul Nordis Group, Emanuel Poştoacă, originar din comuna musceleană Lereşti. Firma Nordis este chiar sponsorul principal al echipei de fotbal din localitate, Muscelul Lereşti.
„Invitaţia am primit-o de la fondatorul Nordis Group, Emanuel Poştoacă, lereştean şi vecinul meu, stăm poartă-n poartă. Aici s-a născut şi a crescut, lângă mine. M-a invitat pe mine, dar m-am dus împreună cu conducerea echipei de fotbal din comuna, Muscelul Lereşti, cu Bobi Dascălu, Cristi Popa, Dragoş Suseanu şi Cătălin Cornăţeanu. S-a sărbătorit centenarul Federaţiei Române de Fotbal, organizată la Nordis, la complexul din Bucureşti. Au fost reprezentanţii Federaţiei, conducerea, în frunte cu Răzvan Burleanu, o parte a fotbaliştilor din „generaţia de aur”. A fost un cocktail, a început cu o prezentare, cu un cuvânt de bun venit din partea lui Emanuel Poştoacă şi a lui Răzvan Burleanu, au mai vorbit Anghel Iordănescu, Emil Hagi. A fost o recepţie care a durat puţin peste o oră. A fost o onoare, poate o dată în viaţă ai această ocazie, să întâlneşti marii fotbalişti români. Din partea comunei, i-am dăruit lui Emanuel Poştoacă şi Nordis Group o plachetă de excelenţă, un tricou cu numărul 10 al Muscelul Lereşti şi numele lui, o medalie şi o sticlă de vin de colecţie. Firma este sponsorul principal al echipei de fotbal Muscelul Lereşti. Noi, am primit din partea Federaţiei o reproducere a tricoului cu care a jucat prima dată echipa naţională în meciul cu Iugoslavia, acum 100 de ani. Am stat de vorbă cu toţi, foarte sociabili, mai ales Belodedici, care nu ne mai lăsa să plecăm.”, ne-a povestit edilul Marian Toader.
Emanuel Poştoacă are 45 de ani şi şi-a început cariera în 2002, ca agent imobiliar. Absolvent de Studii Economice în Bucureşti, cu un master în Economia Proprietăţilor Imobiliare, a decis în urmă cu 13 ani să îşi înfiinţeze propria agenţie imobiliară, Nordis. Primul proiect dezvoltat integral de Emanuel Poştoacă a fost un bloc cu zece apartamente, în zona Crângaşi din Capitală. Ulterior, şi-a extins activitatea, ca în prezent, Nordis Group să fie format din şase firme, care funcţionează cu o echipă de peste 300 de angajaţi. Nordis a ajuns să fie unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte în derulare în Bucureşti, Braşov, Sinaia şi Constanţa, cu o creştere a vânzărilor peste aşteptările companiei. Dacă 2021 a fost un an excelent, când Nordis Group a înregistrat vânzări totale de 400 de milioane de lei, ceea ce înseamnă circa 80 de milioane de euro, preşedintele grupului, Emanuel Poştoacă se aşteaptă ca în 2022 creşterea să fie cu cel puţin 30% mai mare faţă de anul trecut, adică să se apropie de 495 de milioane de lei (în jur de 100 de milioane de euro). Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!