27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

CS Rucăr, campioana judeţului Argeş

Sezonul competiţional 2021/2022 din Liga a IV-a Argeş s-a încheiat sâmbătă cu meciurile etapei cu numărul 30, în care s-a decis şi campioana judeţului. CS Rucăr este echipa care va merge la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, baraj care se va disputa în două manşe, tur-retur, adversară fiind echipa Dunărea Calafat.
CS Rucăr a jucat în ultima etapă acasă, cu trofeul şi tricourile de campion pe masă, împotriva echipei Muscelul Lereşti. Oaspeţii n-au avut nicio şansă, fiind învinşi cu un neverosimil 7-0, spulberând astfel speranţele Interului din Câmpulung care trăgea nădejde că formaţia din Rucăr va face un pas greşit şi va pierde locul I. În aceste condiţii, victoria fotbaliştilor câmpulungeni la Bascov (scor 4-0) n-a mai contat. Golurile echipei campioane în ultima dispută din sezonul 2021/2022 au fost marcate de Gabriel Neacşu (4), Georgian Jenaru şi Gabriel Janaru, plus un autogol al oaspeţilor. Pentru Inter Câmpulung au înscris Andrei Nilă (2), Mihai Vintilă şi Bogdan Stancu. CS Rucăr va juca barajul pentru accederea în Liga a III-a împotriva echipei Dunărea Calafat şi are mari şanse să-l câştige, fiind motivaţi în acest sens de noul finanţator al echipei medicul stomatolog Claudiu Ciolan, unul dintre sponsorii lui Dinamo Bucureşti, dar şi de promotorul Adrian Troscenco. În plus, la echipă evoluează mai mulţi jucători cu experienţă în eşaloanele superioare din România, precum fraţii Jenaru, Fernando Dobre, fost jucător la Oţelul Galaţi, dar şi foştii jucători de la Braşov, Marinescu şi Mara. Primul meci dintre cele două echipe se va juca pe 18 iunie, la Calafat, iar returul este programat pe 25 iunie, la Rucăr.

Rezultatele etapei 30
ACS Costeşti – CSC Suseni: 4-1
Energia Stolnici – Poiana Lacului: 3-1
Speed Academy Piteşti – CS Mioveni II: 0-3
DLR Piteşti – Viitorul Bîrla: 2-2
ACS Bălileşti – Sporting Piteşti: 0-10
Juventus Victoria Bascov – Inter Câmpulung: 0-4
CS Rucăr – Muscelul Lereşti: 7-0
Victoria Buzoieşti, a stat.

Clasamentul
1.CS Rucăr: 73 puncte
2.AC S Inter Câmpulung: 72 puncte
3.CS Mioveni: 60 puncte
4.ACS Speed Academy Piteşti: 59 puncte
5.ACS Victoria Buzoieşti: 48 puncte
6.ACS Poiana Lacului: 64 puncte
7.CSC Suseni: 40 puncte
8.ACS Viitorul Bîrla: 38 puncte
9.ACS Energia Stolnici: 58 puncte
10.CS Sporting Piteşti: 36 puncte
11.ACS Costeşti: 35 puncte
12.CS DLR Piteşti: 27 puncte
13.AF CS Muscelul Lereşti: 18 puncte
14.AFC Juventus Victoria 1992 Bascov: 15 puncte
15.ACS Bălileşti: 0 puncte
N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!