37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

O câmpulungeancă a ajuns cu maşina într-un cap de pod, pe DN 73

Cu puţin timp în urmă, pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe raza municipiului, în care un autoturism a intrat într-un cap de pod pe DN 73, la ieşirea din Câmpulung spre Schitu Goleşti. În urma incidentului, şoferiţa a fost preluată şi transportată la spital de un echipaj al Ambulanţei Argeş.

La faţa locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

Din primele cercetări, se pare că şoferiţa, o câmpulungeancă de 47 de ani, care mergea spre Piteşti, a pierdut controlul direcţiei, a rulat mai mulţi metri pe rezerva şoselei după care s-a oprit într-un cap de pod. Din fericire n-a suferit răni, ieşind singură din autoturismul Alfa Romeo, care, din izbitură a suferit avarii însemnate la partea motor, plus că parbrizul a zburat la câţiva metri de maşină, la fel şi o bucată din marginea podului.

La faţa locului au ajuns poliţiştii de la Secţia Schitu Goleşti, care au asigurat fluidizarea traficului, chiar la intrarea în comună, până au sosit agenţii de la Biroul Rutier Câmpulung pentru cercetări, care să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!