10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Bordurile din zona cioatelor scoase din trotuar, montate în bătaie de joc

Asfaltare ca-n bancurile cu Dorel pe strada Revoluţiei. Sunt ani buni de când relatăm despre buturile rămase după ce au fost tăiaţi doi castani, pe strada Revoluţiei, din faţa farmaciei Spitalului TBC, care acum vreo două luni au fost scoase. Operaţiunea s-a făcut cu un utilaj special, care a fărâmiţat ciotul de deasupra asfaltului, dar şi rădăcina, cu ramificaţii pe o suprafaţă destul de mare, degradând serios trotuarul în acea zonă.
Urmele operaţiunii de extragere a cioatelor au fost acoperite cu asfalt de muncitorii ADP, dar, când a fost vorba de aşezat bordurile deranjate de rădăcinile copacilor… zici că au fost aruncate din avion. Le-au aşezat în bătaie de joc, unele peste altele, unele mai sus, altele mai jos, ieşite prea în stradă.
Au fost aduse la nivelul trotuarului şi cele două cioate, rămăşiţe ale unor foşti stâlpi din lemn, din fata sediului administrativ al Spitalului TBC. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!