23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

Andreea Panţuroiu Taloş, campioană internaţională la triplusalt

În week-end-ul care a trecut, Stadionul de Atletism din Craiova a găzduit a 67-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter”, una dintre cele mai vechi competiţii atletice continentale. La competiţie au participat cei mai valoroşi sportivi din ţară, dar şi atleţi străini de valoare din mai multe ţări. Cu aceeaşi ocazie, s-a organizat şi memorialele „Maria Cioncan” – 1.500 metri feminin, „Ioan Soter” – înălţime masculin, „Iolanda Balaş Soter” – înălţime feminin, „Lia Manoliu” – disc feminin. Tot atunci, a fost programată şi etapa 1 din cadrul Campionatului Naţional U20.
În proba de triplusalt, musceleanca Andreea Panţuroiu Taloş, care activează la Rapid Bucureşti şi este antrenată de Virgil Ion Costache, a obţinut locul întâi. Cu o săritură de 13,61 metri, Andreea a devenit campioană internaţională.
Palmaresul Andreei s-a îmbunătăţit cu această medalie şi este într-o formă excelentă, chiar dacă acum aproape doi ani a născut un băieţel, pe Vladimir Andrei, care o însoţeşte la antrenamente şi la aproape toate competiţiile la care participă. I.F.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!