10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

De 1 Iunie, în Piaţa Primăriei are loc evenimentul „Farmecul Copiilor”

Primăria Câmpulung şi Casa de Cultură „Tudr Muşatescu” organizează, pe 1 Iunie, în Piaţa Primăriei, evenimentul cultural-artistic „Farmecul Copiilor”, ediţia a II-a, de Ziua Internaţională a Copilului.

Programul de 1 Iunie

  • ora 11.00 – Deschiderea programului
  • ora 11.30 – Program artistic susţinut de elevii cercurilor de specialitate din cadrul Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”:

-muzică uşoară: „Musicals”;

-muzică populară: „Mlădiţe Muscelene”: Maria Gheorghiţoiu, Adelina Moiceanu, Bianca Popescu, grupul vocal „Muguraşii de la Schitu”, dansuri populare – Ansamblul „Carpaţi Junior”;

-Trupa de Teatru „Miradoniz” şi grupul vocal „Arlequin” al Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”.

Se va organiza o expoziţie cu desenele realizate de participanţii la ediţia de anul trecut a concursului de desene „Farmecul Copiilor”.

  • ora 12.00 – Concurs de desene pe asfalt

În cadrul evenimentului va fi organizat concursul de desene pe asfalt „Farmecul Copiilor”, având ca temă „Natura şi mediul înconjurător prin ochii de copil”. Vor participa elevi de la instituţiile de învăţământ din Câmpulung: Şcoala Gimnazială „Theodor Aman”, Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”, Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob”, Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu”, Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” şi Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu”.

  • ora 14.00 – Festivitatea de premiere a concursului de desene pe asfalt

Invitaţi: Trupa de animaţie Hai-Hui, care va susţine un spectacol de divertisment (clovni, prinţese şi alte personaje îndrăgite de copii, care vor împărţi în Piaţa Primăriei şi în toate cartierele baloane colorate copiilor.

În perioada 27 mai – 2 iunie se va amenaja în faţa Clubului ARO un parc de distracţii pentru copii.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!