11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Se lucrează la stabilizarea malului şi refacerea drumului judeţean din satul Drăghici

Tot pe 25 mai 2022, conducerea Consiliului Judeţean Argeş, împreună cu primăriţa Andreea Crîmpiţă Matei, s-au deplasat şi la o lucrare de stabilizare a malului şi de refacere a drumului judeţean din satul Drăghici. Aici, carosabilul a fost grav afectat de alunecările de teren generate de faptul că apa a erodat baza terenului.

„Suntem la această investiţie a Consiliului Judeţean. Este o lucrare cu fonduri de la Guvern, o alocare din Fondul de Urgenţă, în valoare de 7 milioane de lei. Lucrările de aici vizează punerea în siguranţă a drumului judeţean. De şapte ani, aici au fost alunecări de teren. A fost începută şi o lucrare de către cei de la Apele Române, care, însă, nu s-a finalizat. Noi acum stabilizăm malul şi vom reface carosabilul.

De asemenea, în perioada următoare sperăm să găsim fondurile necesare pentru continuarea asfaltării a încă 1,5 km din drumul care face legătura cu Jugurul, pentru că este foarte important pentru cei care fac naveta la Uzina Dacia să aibă un acces mai uşor”, a precizat Marius Nicolaescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Argeş şi Regiei Judeţene de Drumuri pentru implicare. Este o lucrare extrem de importantă pentru locuitorii din satul Drăghici, pentru că, dacă nu se intervenea, practic, localitatea era ruptă în două. Cei din centrul localităţii rămâneau izolaţi, iar ceilalţi, fără nicio posibilitate să iasă din zona Jugur.”, a adăugat primăriţa Andreea Crîmpiţă Matei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!