0.2 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Groapa de la Policlinică, rămasă după execuţia branşamentului la reţeaua de apă înlocuită, este coşmarul şoferilor

Dificultăţile ivite în materia circulaţiei rutiere, generate de infrastructura deficitară a Câmpulungului, amplificate în prezent şi de şantierul de pe bulevard, constituie un subiect deschis la răstimpuri şi la şedinţele Consiliului Local. A făcut-o la cea mai recentă dezbatere consilierul local Dorin Mirea, care s-a referit la două deficienţe întâmpinate de şoferi pe două artere importante din oraş, Negru Vodă şi Traian. Aproape de intersecţia străzilor Negru Vodă şi Poenaru Bordea, către Policlinică, şoferii au motive de iritare, din pricina carosabilului care este praf. Cauza o constituie racordul la reţeaua de apă introdusă în cadrul proiectului de modernizare a centrului, care a afectat starea trotuarelor şi a carosabilului. În special, în punctul reclamat de alesul POL, traversarea şanţului umplut cu pietriş, care se lărgeşte substanţial pe partea cu Policlinica, e un calvar.
Nedumerirea lui Dorin Mirea, exprimată în plen, era de ce întârzie lucrarea de remediere a condiţiei străzii, după fireasca intervenţie de execuţie a branşamentului. „La intrarea spre Policlinică, drumul este „varză” de atâta timp. De ce nu toarnă zece roabe de asfalt?”, a căutat să obţină un răspuns consilierul local. „ADP nu poate să facă acest lucru, a precizat Elena Lasconi. Am vorbit şi Răuţoiu o să aducă la starea iniţială.” Când… M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!