10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Nici nu s-au montat bine pavelele în parcul de la Grădişte, că derbedeii s-au pus pe distrugerea aleilor

Executantul parcului de la Grădişte a adus investiţia la un stadiu de 80%, ceea ce înseamnă că, în luna mai, încheie lucrarea derulată în spatele blocurilor de la intrarea în Câmpulung. Şi are interes să finalizeze cât mai repede, întrucât îl aşteaptă un alt şantier programat să se deschidă în vecinătatea sediului PSD, unde piaţa fostă „La ruşi” se transformă într-o parcare civilizată.

Lucrarea la reţeaua de gaz, amânată de o problemă de aprovizionare cu ţeavă
Având-o pe primăriţă în mijlocul lor, un grup de cetăţeni de la Grădişte i-au împărtăşit musafirei şi bucuriile, dar şi îngrijorările generate de parcul realizat pe o suprafaţă considerabilă. Ba că nu se va păstra bunul făcut pentru ei, din cauza vecinătăţii cu cetăţenii de etnie romă din Schitu Goleşti, ba că vor face nopţi albe din pricina golănimii care se va strânge în parcul cel nou iluminat ca ziua. Nici nu s-au montat bine pavelele, că nişte derbedei le-au şi pus gând rău şi au început să le mişte de la locul lor. Camerele de supraveghere şi apelurile la 112 sunt soluţia pentru menţinerea investiţiei cerute de cetăţeni în campania electorală. Elena Lasconi i-a sfătuit pe oameni să nu ezite să anunţe Poliţia şi Primăria în cazul în care sunt martorii unor acte de huliganism asupra dotărilor care se fac cu cheltuială din banii noştri.
Câmpulungenii de la Grădişte i-au împărtăşit primăriţei frământările legate de reţeaua de gaz care întârzie. Şi a întârziat din cauza birocraţiei care frânează investiţii ca aceasta, aşteptată de cetăţenii care au renunţat la sobe în favoarea centralelor termice de apartament. Şi-a mai fost o problemă legată de aprovizionarea cu conductă.
Primăriţa i-a liniştit pe locatarii îngrijoraţi de locurile de parcare, informându-i că aceasta va fi treaba ADP-ului, nu a constructorului parcului. Spaţiul verde va fi înconjurat de parcări. Primăriţei i-a plăcut că locuitorii au îngrijit grădiniţele din faţa blocurilor şi că au văruit bordura.
Înainte de a părăsi cartierul, Elena Lasconi a anunţat că vor dispărea toate magherniţele trântite până şi în mijlocul trotuarului, căci nicio autoritate, până acum, n-a avut drum în zonă, ca să vadă halul de debandadă urbanistică în care s-a ajuns la Grădişte. Tot aici mai sunt de demolat un lot de garaje şi scheletul unui depozit care a supravieţuit centralei de cartier, rasă de pe faţa pământului vara trecută. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!