11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Împădurim Argeșul!

„Copacii sunt efortul nesfârșit al Pământului de a vorbi cu cerul.” (Rabindranath Tagore)

PSD Argeș a organizat duminică la Topoloveni o acțiune de plantare de puieți de arbori în cadrul unei campanii naționale de împădurire de primăvară. Zona aleasă s-a îmbogățit cu puieți de stejar, gorun, stejar roșu, mălin, paltin, salcam și molid care, peste ani, vor forma o pădure falnică.

Circa 200 de voluntari social-democrați, în special din cadrul TSD Argeș, au participat la acțiune cu entuziasm, în ciuda vremii nefavorabile.

Alături de voluntari au fost președintele TSD România, Mihai Alexandru Ghigiu, împreună cu staff-ul său, Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Cristina Stocheci, Aurel Bălășoiu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, coordonator al TSD Argeș împreună cu consilierul județean Cătălin Mîndroc și consilierul Andrei Grigore, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, dar și primarii din localitățile Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, gazda evenimentului, Călinești, Mihai Georgescu, Corbeni, Nicolae Dinică, Rociu, Victor Bălășoiu și Budeasa, Nicolae Rachieru, precum și consilieri județeni.

Astfel de acțiuni vor continua și în alte zone ale județului Argeș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!