10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Simona Bucura Oprescu: „Modernizăm şi dezvoltăm infrastructura Argeşului”

Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că au fost semnate două noi contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din Argeş.

Este vorba despre DN 73C – Curtea de Argeş – Municipiul Râmnicu Vâlcea, de la Tigveni (Lot 2), cunoscut şi ca Secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, şi despre elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1).

„Sunt două dintre obiectivele de infrastructură rutieră despre care am discutat recent personal la Ministerul Transporturilor cu ministrul Sorin Grindeanu, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă. Îi mulţumim domnului ministru pentru receptivitate, promptitudine şi implicare!”, a transmis deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu.

Antreprenorul român are la dispoziţie 11 luni pentru finalizarea contractului pentru Lotul 1 şi 14 luni pentru finalizarea obligaţiilor contractuale pentru Lotul 2.

Valoarea contractelor (finanţate din fonduri europene) este de 1,88 milioane lei (fără TVA), pentru primul Lot şi 3,68 milioane lei (fără TVA), pentru al doilea Lot.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!