11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Mall-ul din Vişoi va avea zonă de promenadă şi în faţă, şi în spate

Proiectul mall-ului din Vişoi ajunge şi în Consiliul Local Câmpulung, căruia, la şedinţa ordinară din 31 martie 2022, i se solicită votul pentru Planul Urbanistic Zonal. Studiul prezentat aleşilor propune construirea unui complex comercial care va avea, atât în faţă, cât şi în spate, spaţii de promenadă. Întreprinzătorul susţine că va amenaja 3.800 de metri pătraţi de spaţiu verde. Pe lângă activitatea de comercializare a produselor alimentare şi nealimentare, în mall vor funcţiona: cafenea, restaurante şi spaţii pentru servicii (bancă, curăţătorie, farmacie, loc de joacă, etc.).

În spatele mall-ului va fi o zonă deschisă publicului, care rămâne neîmprejmuită pentru a permite accesul spre râu. Din cei 18.856 metri pătraţi, suprafaţa totală a terenului, spaţiul comercial se întinde pe 8.110 metri pătraţi. 90 metri pătraţi sunt rezervaţi platformei pentru terasa cafenelei, iar zona de circulaţie carosabilă, pietonală şi de parcări are alocaţi 6.855,50 metri pătraţi. 3.800,50 metri pătraţi reprezintă spaţiul verde pe care întreprinzătorul s-a angajat să-l amenajeze. Înălţimea maximă a construcţiei va fi de 8 metri, iar cel mai mult va măsura totemul, pentru care se permite o înălţime de până la 25 metri.

Prin studiu se propune amenajarea unei parcări cu 156 de locuri. Aprovizionarea centrului comercial se va face din strada Alexandru cel Bun, numai pe timp de noapte şi la o oră în care traficul auto în zonă este minim, cu maşini sub 7,5 tone şi dimensiuni ce pot face manevre de întoarcere în zona de aprovizionare

În următoarea ediţie tiparită vom face o prezentare pe larg a complexului comercial a cărui construcţie poate începe după votul acordat în această săptămână. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!