10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Campania de demolare a garajelor continuă cu alte 182, pentru care nu se mai prelungesc contractele de închiriere

Garajele, din nou în Consiliul Local, la şedinţa de joi, 31 martie 2022, întrucât Executivul a pregătit alte două liste. Una constând într-o păsuire de nouă luni acordată doar pentru 17 titulari de contracte, cărora li se prelungeşte închirierea. Cealaltă conţine 182 de situaţii în care deţinătorii de astfel de „construcţii provizorii” de decenii bune vor primi notificări de desfiinţare şi eliberare a domeniului public.     

Cei 17, care beneficiază de o extensie a termenului contractelor, se mai pot servi de aceste anexe urbane în intervalul cuprins între 1 aprilie – 31 decembrie 2022. Ultima prelungire a termenului contractelor, înaintea votului de joi, a fost aprobată pe 28 decembrie 2021, pentru o perioadă de trei luni, de la 1 ianuarie, până la 31 martie 2022.

În prezent, la Primărie mai figurează 199 de contracte pentru închirierea din domeniul public a unor suprafeţe pe teren pe care sunt amplasate construcţii provizorii. Chiriaşii achită o chirie de 12 lei/mp/an, nivelul valabil pentru anul 2022. Vă amintim că programul de demolare a garajelor a început cu 860, câte erau înregistrate la Primărie, însă pe teren au fost descoperite şi amenajări ai căror deţinători se sustrăgeau de la obligaţia achitării chiriei.

Pentru cei 182 de câmpulungeni care rămân fără acte reluăm informaţia potrivit căreia vor desfiinţa garajele în termen de 60 de zile calendaristice, începând cu 1 aprilie 2022, perioadă pentru care nu vor datora chirie pentru terenul care aparţine domeniului public, „în caz contrar, urmând a fi desfiinţate pe cale administrativă cu suportarea de către proprietari a cheltuielilor de demolare”. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!