11 C
Campulung Muscel
22/05/2024

Joi, exerciţiu teoretic de alarmare la Primăria Câmpulung

În conformitate cu Planul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă în anul 2022, aprobat prin Ordinul Prefectului nr. 21/2022, la data de 31 martie 2022 se va desfăşura exerciţiul de protecţie şi intervenţie în caz de cutremur şi de alarmare publică a Municipiului Câmpulung.

Exerciţiul de alarmare va începe la ora 10.00, la Primăria Municipiului Câmpulung, cu participarea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş, preşedintelui Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi membrilor acestuia, şefului şi membrilor Centrului Operativ, personalului de conducere al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, şi a reprezentanţilor principalelor servicii deconcentrate municipale şi judeţene.

Exerciţiul va fi unul pur teoretic, în sală, fără forţe în teren. Va fi analizată şi verificată capacitatea de răspuns a Municipiului Câmpulung în situaţii de urgenţă/cutremur. Nu vor fi acţionate sistemele de alarmare.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!