11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

În numai două zile, pompierii au intervenit la 45 de incendii de vegetaţie uscată

Duminică, 27 martie, alte 12 incendii de vegetaţie uscată s-au produs pe teritoriul judeţului nostru, în unul din acestea a fost afectată o construcţie de aproximativ 80 metri pătraţi în localitatea Godeni, iar în alte două flăcările se îndreptau spre calea ferată.

De asemenea, în perioada 25 martie, ora 8.00 – 26 martie 2022, ora 8.00, pompierii argeşeni au gestionat 191 de misiuni (61 fiind intervenţii SMURD), iar cele mai semnificative dintre acestea au fost la arderile necontrolate.

Echipajele ISU Argeş au fost din nou solicitate să oprească incendiile de vegetaţie din propagare, acţionând cu mijloace de primă intervenţie alături de cetăţeni, colegi veniţi în sprijin din timpul liber, personal din cadrul Ocolului Silvic şi Serviciile Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Numai în două zile, pompierii argeşeni au intervenit în cazul a 45 de incendii de vegetaţie uscată şi deşeuri, în care a fost afectată o suprafaţă totală de teren de peste 900.000 metri pătraţi şi o cantitate de aproximativ 5.200 kg de deşeuri din cauciuc şi gunoi menajer.

Evenimentele au avut loc după cum urmează:

  • patru în localitatea Ştefăneşti;
  • trei în Topoloveni;
  • câte două în Călineşti, Leordeni, Miceşti, Mihăeşti, Piteşti, Curtea de Argeş, Rociu şi Schitu Goleşti;
  • câte unul în localităţile Albeşti de Muscel, Aninoasa, Bascov, Bălileşti, Budeasa, Căteasca, Priboieni, Cicăneşti, Corbeni, Dobreşti, Godeni, Izvoru, Mioarele, Câmpulung, Muşăteşti, Poiana Lacului, Şuici, Stolnici, Ţiţeşti, Vultureşti şi Poienarii de Muscel.

Totodată, au fost aplicate şi două sancţiuni contravenţionale în cuantumul total de 5.000 lei în localităţile Ştefăneşti şi Budeasa.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!