11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

„Colţ Alb”, de Jack London, cartea săptămânii la Bibliotecă

Biblioteca Municipală „Ion Barbu” Câmpulung vă recomandă pentru săptămâna 14-18 martie, cartea „Colţ Alb”, autor Jack London.

Publicaţia este  un roman de aventuri scris în anul 1906 de scriitorul american Jack London (1876-1916). Naraţiunea urmăreşte viaţa lupului „Colţ Alb” de la naşterea sa, din apropierea unui sat indian, până la mutarea sa în San Francisco şi naşterea propriilor săi pui. Aventurile care îi modelează felul de a fi încep în tabăra indienilor de pe fluviul Mackenzie. Este salvat de Weedon Scott, care îi va arăta ce este blândeţea şi iubirea şi împreună cu care va ajunge în California. Povestea datează din anii 1890 şi detaliază călătoria lui „Colţ Alb” către domesticire în teritoriul canadian Yukon.

„Colţ Alb” este mai mult decât povestea unui lup. Este vorba despre răutatea umană, despre sentimente, despre cum sunt ele percepute de lumea animală, despre încredere, dreptate, instincte, care de multe ori sunt mai bine stăpânite de către un animal decât de către om. Este dovada fără echivoc a faptului că şi animalele au sentimente.

Vă aşteptăm la Bibliotecă pentru a împrumuta acest volum!

Biblioteca Municipală „Ion Barbu” Câmpulung. Martie 2022.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!