10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Mâine seară, de la ora 19.00, câmpulungenii sunt invitaţi în Piaţa Primăriei. Se aprind torţe, luminile telefoanelor şi se lansează lampioane

Primăriţa Elena Lasconi a reluat apelul către câmpulungeni de a i se alătura mâine seară, 12 martie 2022, de la ora 19.00, în Piaţa Primăriei, la o acţiune de solidaritate cu Ucraina.

„O mână de ajutor şi un omagiu. Câmpulung e solidar cu Ucraina prin fapte.

Sâmbătă, 12 martie, ora 19.00, vă aştept în faţa Primăriei pentru a ne exprima susţinerea faţă de Ucraina, alături de sute de oraşe din ţară şi de peste hotare. Va fi un moment în care ne vom arăta omagiul pentru victimele războiului din Ucraina prin pornirea lanternei telefoanelor, aprinderea de torţe şi lansarea a sute de lampioane zburătoare.

Haideţi să ne şi mobilizăm pentru a ajuta concret, fiecare cu ce poate! Organizăm acţiunea de donaţii: alimente neperisabile (conserve peşte, fasole, pateu, etc.), apă la 1/2l, medicamente, produse de igienă, pamperşi, lapte praf etc.

Vă încurajez să postaţi cât mai multe fotografii pe reţelele sociale, folosind hashtag-ul comun: #CitiesWithUkraine. Deja oraşele Bologna, Braga, Florenţa, Milano, Marsilia, Nisa, Rotterdam, Roma, precum şi Asociaţia Municipiilor din România (din care face parte Câmpulung) s-au alăturat pentru a susţine acest apel. Vă aştept cu drag în număr cât mai mare!”, este îndemnul Elenei Lasconi. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!