10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

O avarie la sistemul de iluminat public a lăsat Câmpulungul în beznă

Pentru mai bine de o jumătate de oră, aseară, n-a funcţionat iluminatul public stradal în Câmpulung, oraşul fiind cufundat în beznă. În unele zone ale municipiului, într-o beznă totală, căci oamenii n-au avut curent nici în locuinţe. Cazul cartierului Flămânda, de unde au existat reclamaţii de întrerupere a furnizării energiei electrice.

Iluminatul stradal a „picat”, de la Grădişte, până în Vişoi, afectând, bineînţeles, şi centrul, avaria fiind, conform informaţiilor primite de jurnalişti de la primarul Câmpulungului, una destul de serioasă. Bine că n-a fost şi de durată, căci echipele de lucru trimise în teren s-au mişcat repede. Practic, timpul în care oraşul a fost în întuneric le-a fost necesar lucrătorilor pentru depistarea defecţiunii şi trecerea pe sursa de rezervă, după care s-au ocupat de remedierea problemei care a generat inconvenientul. În 30 de minute de la sesizarea disfuncţionalităţii, alimentarea s-a reluat pe sistemul de rezervă.

În comunicarea primăriţei Elena Lasconi cu ziariştii, pe grupul de presă al Primăriei, aceasta mărturisea că i-a „îngropat” în hârtii pe cei de la compania de electricitate. La fel, pe cei de la societatea de telecomunicaţii. Tema: stâlpii. Nimic. Cei de la CEZ sunt stat în stat, fac doar ce doresc. Se putea îmbunătăţi mult situaţia, şi cu stâlpii, şi cu îngroparea cablurilor de curent, schimbarea stâlpilor, stâlpii puşi coliniar, la distanţe egale, în proiectul cu iluminatul, dar fostului primar i s-a părut complicat. Acesta este adevărul. Stăm cu ochii pe toate axele care se deschid, dar nu sunt şanse prea mari decât pentru extindere, dar extinderea să o facem ca la carte.”, a precizat şefa Executivului. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!