19/04/2024

Voluntarii LEO Club Câmpulung Leolution au împărţit mărţişoare „dulci” în cadrul proiectului „Ceaiul de duminică”

Duminică, 27 februarie, ultima de iarnă, dar şi ultima din cadrul proiectului „Ceaiul de duminică”, la care au participat voluntarii LEO Club Câmpulung Leolution.

Proiectul „Ceaiul de duminică” a fost derulat în colaborare cu ISU Argeş, elevi şi profesori voluntari din cadrul Asociaţiei AsProEdu, jandarmi, poliţişti, voluntari SMURD, şi a reuşit să aducă zâmbete pe faţa multo oameni, aproape în fiecare duminică, începând cu luna decembrie a anului trecut.

De data aceasta, ceaiul cald a fost însoţit şi se mărţişoare „dulci”, nu numai pentru doamne şi domnişoare, dar şi de mesaje de încurajare la început de primăvară.

„Ultima duminică de iarnă şi totodată ultima duminică din proiectul nostru: „Ceaiul de duminică”. Am avut alături de noi un grup de tineri minunaţi, de la LEO Club Câmpulung Leolution, cărora le mulţumesc mult pentru implicare! Mulţumesc doamnei Carmen Bârloiu pentru participare, implicare şi coordonarea tinerilor voluntari! Un ceai cald într-un sfârşit de iarnă, o vorbă bună, un zâmbet şi un mărţişor dulce pentru un început de primăvară plin de speranţă! Mulţumim, ISU Argeş! P.S.: Întâmplător sau nu, primele ceaiuri, zâmbete şi mărţişoare au fost oferite unor ucrainence.”, a transmis Mihaela Andreea Răuţă, profesor voluntar al Asociaţiei AsProEdu.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!