11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

A murit în timp ce încerca să stingă focul pe care l-a aprins în grădină

Sâmbătă, 19 februarie 2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că, un bărbat, din Ţiţeşti, a decedat în urma unui incendiu de vegetaţie.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, dar şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind bărbatul în cauză carbonizat.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 84 de ani, din Ţiţeşti, ar fi aprins resturile menajere, în gradina casei, iar când focul s-a extins la vegetaţia uscată, a încercat să limiteze propagarea, fiind cuprins de flăcări.

Fiica sa, o femeie de 55 de ani, care locuia împreună cu bărbatul, a încercat să îl salveze, însă nu a reuşit, suferind arsuri la nivelul mâinilor. A fost transportată la spital de un echipaj SMURD.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 192, pentru ucidere din culpă şi 196, pentru vătămare corporală din culpă, din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!