3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Ce proiecte finanţate de la bugetul de stat are Câmpulungul

Proiectele Câmpulungului care se bazează pe finanţare de la bugetul de stat totalizează 67,94 milioane de lei, cu o cofinanţare de 1,37 milioane de lei (2%). Vi le prezentăm în continuare:

  • Blocul de locuinţe sociale – 50 de apartamente: 20.776.610 lei (în implementare);
  • Construirea Halei Pieţei Centrale în municipiul Câmpulung: 20.020.982 lei (în implementare);  
  • Reabilitarea staţiei de epurare (linia apei) în municipiul Câmpulung: 13.940.667 lei (în implementare);
  • Extinderea reţelei de canalizare pe străzile Calea Târgoviştei, Izvorului, Ion Giurculescu, Valea Româneştilor, Rujoi şi Chichirez: 9.634.142 lei (în evaluare);          
  • Reactualizarea studiului de fezabilitate, proiectare şi execuţie a reabilitării conductei de aducţiune a apei brute (DN 800) în municipiul Câmpulung – cofinanţare PNDL: 3.567.020 lei (în „resuscitare”).

Proiectul pentru infrastructura de utilităţi, apă şi canalizare, este cel depus la Programul „Anghel Saligny”, program al Ministerului Dezvoltării. „Vestea bună este că am înţeles că prin „Anghel Saligny” se va da drumul şi proiectelor pe gaz. O să avem un proiect mai mare şi cel care a fost pe POIM, o să scoatem străzile şi comunele cu care am avut parteneriat pentru POIM. O să facem „curăţenie” în acel studiu de fezabilitate şi o să depunem şi pe gaze pe „Anghel Saligny”.”, a precizat şefa Executivului. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!