18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Voleibaliştii de la CSS Dinicu Golescu, victorie în primul meci oficial din 2022

Duminică s-au disputat meciurile contând pentru etapa a şaptea a Campionatului Naţional de Volei – faza I, competiţie rezervată juniorilor. CSS Dinicu Golescu Câmpulung a jucat acasă şi a început anul cu o victorie, la capătul unui meci echilibrat în care trei dintre seturi s-au încheiat la limită: 25 la 23!
În actuala ediţie a Campionatului Naţional de Volei, juniori, s-au înscris 21 de echipe, împărţite în prima fază în patru serii. CSS Dinicu Golescu a fost repartizată în Seria B alături de echipele Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti, Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” Bucureşti, CSS Tulcea, ACS Ex-4 Volei Bucureşti şi CSS 1 Constanţa. Duminică, în cadrul etapei a şaptea, elevii cuplului de antrenori Raluca Moisescu şi Marian Rădulescu au primit vizita formaţiei similare a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”, din Ploieşti, în faţa căreia s-au impus cu 3-1, la finalul unui meci extrem de disputat, scorul pe seturi fiind 25-23, 23-25, 25-17 şi 25-23. În urma acestei victorii, după şapte meciuri jucate în actualul sezon, muscelenii sunt pe locul 3 în Seria B, cu 15 puncte, cu trei mai puţin decât ocupantele primelor două locuri, Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” Bucureşti şi CSS Tulcea.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!