6.9 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Juristul Petrina Florea, noul manager interimar al Spitalului Câmpulung

Mandatul medicului Mădălin Iordache, care, din 19 octombrie 2020, a condus Spitalul Municipal Câmpulung, a ajuns la final. La împlinirea termenului de un an, acesta a acceptat să-şi continue activitatea de director încă trei luni. Pe 20 ianuarie 2022, primăriţa Elena Lasconi a semnat o dispoziţie prin care prerogativele funcţiei de manager, în perioada de interimat, sunt preluate de consilierul juridic Petrina Florea. Aceasta va exercita atributele funcţiei începând cu 25 ianuarie 2022.

Potrivit consilierului pe probleme de sănătate al primarului, dr. Andrei Aron, ieri şi astăzi, s-au desfăşurat două concursuri pentru medici, unul de medic endocrinolog şi unul de medic ATI. „Ambele posturi s-au ocupat. Probabil, începând cu 1 februarie, spitalul o să îi aibă pe cei doi medici angajaţi.”, a precizat acesta. Bogdan Jugănaru este medicul ATI, venit de la Galaţi, iar endocrinologul Gabriela Anghel, doctorand, este de la Bucureşti.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!