37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Biroul Permanent Judeţean a decis dizolvarea organizaţiei municipale a PNL Piteşti. Mihai Coteţ a fost numit preşedinte interimar

Joi, 20 ianuarie, a avut loc prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Argeş în noua formulă, şedinţa fiind condusă de preşedintele interimar, Alina Gorghiu. În cadrul acesteia a fost prezentată o analiză a situaţiei politice naţionale dar şi judeţene. Mandatul principal al BPJ interimar este organizarea şi pregătirea alegerilor interne din partid. Este un Birou organizatoric, nu politic, iar în noua sa structură s-a ţinut cont de capacitatea fiecăruia privind pregătirea alegerilor interne din acest an.

În concluzie, în Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş au fost luate mai multă măsuri.

Prefectul Radu Perianu a fost numit secretar general al organizaţiei judeţene. La baza numirii sale în această funcţie stau experienţa sa politică, juridică şi din domeniul administrativ, dar şi faptul că este un liberal vechi, care cunoaşte foarte bine organizaţia judeţeană. „Îi mulţumesc lui Radu pentru cum se achită de funcţia de prefect, are toate calităţile necesare pentru această poziţie, am văzut toţi că a gestionat extraordinar situaţia creată la Spitalul Mioveni, cu Secţia ATI.”, a arătat preşedintele Alina Gorghiu.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş a luat act de demisia lui Cristian Mitrofan din funcţia de preşedinte al PNL Curtea de Argeş. BPJ al PNL l-a numit pe Cosmin Petrescu în funcţia de preşedinte interimar al PNL Curtea de Argeş. Este născut în municipiul Curtea de Argeş, absolvent al Liceului „Vlaicu Vodă” şi al Facultăţii de Cibernetică, un cunoscător al vieţii politice şi un om cu foarte bune calităţi organizatorice. „Demisia lui Cristian Mitrofan nu are vreo conotaţie politică, reprezintă un moment de respiro politic. Organizaţia are foarte mulţi oameni de valoare, dar nevoie şi de un suflu nou. Cosmin Petrescu este un om echilibrat şi poate să îi adune pe toţi la aceeaşi masă.”, a precizat preşedintele Alina Gorghiu.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş a decis şi dizolvarea organizaţiei municipale a PNL Piteşti. La baza deciziei au stat în principal contestaţiile depuse la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL, privind organizarea alegerilor interne de anul trecut dar şi decizia lui Gelu Tofan de a se autosuspenda din funcţia de preşedinte. Este necesară stabilirea unui Birou interimar pentru a permite funcţionarea corectă a organizaţiei. De asemenea, tot prin decizie a BPJ, Mihai Coteţ a fost numit preşedinte interimar al PNL Piteşti, fiind în măsură să consolideze o echipă şi să adune laolaltă oameni serioşi, valoroşi care vor depune tot efortul în reconstrucţia organizaţiei municipale. „I-am propus lui Mihai Coteţ să vină în faţa BPJ cu o propunere de birou interimar echilibrat şi în 30 de zile să putem organiza alegeri în mod transparent.”, a transmis Alina Gorghiu.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş a hotărât numirea în funcţia de purtător de cuvânt al PNL Argeş a lui Cătălin Andrei. „Fost jurnalist, om cu experienţă în activitatea de comunicare, Cătălin va fi un liant între mass-media locale şi PNL Argeş.”, a declarata preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu.

Biroului Permanent Judeţean al PNL Argeş a considerat corect anularea deciziilor de excludere a celor 7 tineri din organizaţia PNL Piteşti pentru gestul că au avut curajul să îşi susţină punctele de vedere în interiorul partidului. Acesta este un gest de normalitate, o reparaţie firească şi, desigur, arată întreaga deschidere a noii conduceri municipale pentru reorganizare şi transparenţă.

În acelaşi timp, BPJ al PNL a luat act de cele 62 de demisii depuse săptămâna trecută la sediul PNL. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!