27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Autocamionul unui rucărean, confiscat într-un dosar privind infracţiuni silvice

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au continuat verificările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi, neînsoţite de documentele specifice de transport, prevăzute la art. 68, alin. 1, din Legea 46/2008R”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 68, alin. 2, ind. 1, din Legea 46/2008R – Codul Silvic.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 ianuarie 2022, un bărbat de 33 de ani, din Rucăr, ar fi transportat cu un autocamion, pe raza localităţii Dragoslavele, cantitatea de 12,54 metri cubi material lemnos, de esenţă răşinoase. În urma probatoriului administrat, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a autocamionului în cauză, precum şi a materialului lemnos fără documente care să ateste provenienţa legală.”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

De asemenea, cercetările în dosarul penal continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită, şi a întregii activităţi infracţionale.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!