10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Partidul pentru Argeş şi Muscel face achiziţii noi de la PSD

Partidul pentru Argeş şi Muscel a făcut achiziţii noi în Muscel. Fiind printre puţinele formaţiuni politice care promovează femei la funcţii importante în administraţie, precum cele de primar, consilier local sau judeţean. În cadrul evenimentelor derulate în Argeş, Partidul pentru Argeş şi Muscel a prezentat doamnele care vor reprezenta partidul: Georgiana Elena Pescaru, primar la Mioarele, Argentina Culcuş, primar la Mioveni, Antonela Enache, primar la Cetăţeni, Mihaela Ivaşcu, consilier judeţean, Elena Mateescu, Melania Tarnovetchi, Ioana Pircan şi, mai nou, câmpulungeanca Mirela Lulea, plus Maria Magdalena Moşoiu, pentru funcţia de primar la Rucăr. 

Câmpulungeanca Mirela Lulea a ales PAM

O reprezentantă a sexului frumos din Câmpulung, care nu a făcut politică până acum, dar a ales să se implice, din dorinţa de a schimba faţa Muscelului, este Mirela Lulea, care manageriază mai multe afaceri. Deşi mai multe formaţiuni politice au curtat-o de-a lungul timpului, a ales să fie membru PAM. „Am constatat că femeile sunt din ce în ce mai mult atrase de politică, însă cele mai multe partide fac politica interesului. În Partidul pentru Argeş şi Muscel am găsit o echipă care face politică pentru oameni, pentru argeşeni şi musceleni. PAM este formaţiunea politică unde libertatea de exprimare şi propriile idei sunt luate în considerare. Mă bucur că există un om ca Mircea Andrei, un om al Argeşului şi Muscelului. Singurul om care vrea o schimbare pentru toţi, nu numai aceea a unor grupuri. Sunt sigură că împreună vom face ca lucrurile să se schimbe. De aceea vom lupta pentru a reda judeţul argeşenilor şi muscelenilor. Cred că a venit momentul să se încheie lunga perioadă a intereselor de grup, a partidelor mari, unde nu răzbeşti decât prin relaţii, nu prin iniţiativă.”, a declarat Mirela Lulea.

Maria Magdalena Moşoiu vrea să fie primar la Rucăr

Maria Magdalena Moşoiu este cea care vrea să ducă lucrurile pe un făgaş normal la Rucăr, după ce, de la Revoluţie şi până în prezent, localitatea a fost administrată de aceiaşi consilieri locali şi de cei doi primari. Maria Magdalena Moşoiu este soţie de preot şi, ajutată de Mircea Andrei, vrea să aplice un regim cazon la Primăria Rucăr. “Sunt prima femeie din istoria Rucărului care candidează la funcţia de primar. Am acceptat să intru în echipa lui Mircea Andrei, deoarece, de-a lungul timpului, nu s-a schimbat nimic pe plan local, aceiaşi consilieri locali şi doi primari au condus Primăria, iar, cu toate acestea, am ajuns o localitate izolată, fără prea multe perspective de viitor. Am o echipă tânără, muncesc pentru o campanie electorală în care mesajul meu să ajungă la fiecare om în parte. Acest lucru este cel mai important, să fii alături de oameni, să fii în slujba celor care au încredere în tine.”, a declarat ea.

PAM a lăsat PSD fără doi membri importanţi

Viceprimarul comunei Godeni, Laurenţiu Cristian Soare, şi tatăl său, consilierul judeţean Leonard Soare, dezamăgiţi de direcţia în care se îndreaptă PSD Argeş, de lipsa de comunicare şi activitate în cadrul organizaţiei, au ales să-şi continue activitatea alături de Mircea Andrei. „Sunt încântat că astfel de oameni valoroşi şi cu o vastă experienţă administrativă aleg Partidul pentru Argeş şi Muscel. Asta ne confirmă încă o dată că ne-am atins scopul, de a forma o echipă puternică, o echipă alături de care să reprezentăm interesele argeşenilor.”, a declarat Mircea Andrei, preşedintele PAM. Candidatul PAM la fotoliul de primar al comunei Godeni, Laurenţiu Cristian Soare, a precizat: „La acest partid am găsit deschiderea necesară pentru a-mi promova ideile pentru dezvoltarea comunităţii, lucruri pe care le cunosc destul de bine, ţinând cont că am o experienţă vastă, prin prisma faptului că vin de pe postul de viceprimar al localităţii.” 

La alegerile din 5 iunie, consilierul judeţean Leonard Soare candidează din partea PAM, fiind singurul consilier judeţean premiat în 2014 la Strasbourg de către forurile europene pentru activitatea excepţională desfăşurată în cadrul Consiliului Judeţean Argeş. Este politicianul care a fost timp de şase mandate consilier judeţean, patru din partea PNL, iar două din partea PSD. Şi-a urmat fiul în Partidul pentru Argeş şi Muscel, fiind unul dintre muscelenii care se află pe lista PAM pentru Consiliul Judeţean Argeş. „Intenţionez să candidez la alegerile din 5 iunie tot pentru funcţia de consilier judeţean. Voi candida de la Partidul pentru Argeş şi Muscel datorită faptului că a fost singurul la care am găsit deschidere şi am văzut că se interesează de ce se întâmplă în Argeş şi Muscel îndeosebi. În ceea ce priveşte PSD, nu am mai fost contactat de ei şi am considerat că nu mai au nevoie de mine în viitor, chiar dacă activitatea mea din ultimii ani a fost cu multe succese. Am decis să găsesc oameni mai comunicativi şi un partid care să se intereseze real de soarta judeţului, astfel am ajuns la discuţiile cu domnul preşedinte Mircea Andrei. Cred că o astfel de politică, de judeţ, este ideală pentru interesele comunităţilor noastre şi ale cetăţenilor noştri.Vă spune asta un om extrem de ancorat în viaţa socială a judeţului. Din data de 5 iunie îmi voi continua proiectele alături de această echipă şi sunt convins că rezultatele vor fi şi mai bune.”, a declarat Leonard Soare. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!