21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

ÎMPREUNĂ SUNTEM O ECHIPĂ

Cristin FIANU

Ca mulţi alţii, m-am născut în Câmpulung, în generaţia „ceauşeilor”.

Ca mulţi alţii, m-am jucat pe dealurile Creţişoarei, Lereştiului, Voineştiului…

Ca mulţi alţii… am învăţat la Şcoala nr. 3 „Nanu Muscel”.

Ca mulţi alţi câmpulungeni, 

-am absolvit Liceul Chimic, actual „Dan Barbilian”, pe care mai apoi l-au absolvit cu brio şi fiica mea şi ginerele meu şi care acum este locul de muncă al soţiei mele!

-am absolvit Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Geologie pe vremea când rector era prof. dr. inginer Emil Constantinescu. Aşadar, pe diploma de absolvire a facultăţii este semnătura unui preşedinte – Emil Constantinescu.

Ca mulţi alţii, am fost alergat de mineri în 1990 pe străzile din Bucureşti, în Piaţa Universităţii, pe vremea când strigam ,,Jos comunismul!” ,,Noi de aici nu plecăm,/nu plecăm acasă,/până când n-om câştiga libertatea noastră”; ,,Mai bine haimana, decât dictator /mai bine golan decât comunist!”

Ca mulţi alţii

-am fost Golan în Piaţa Universităţii!

-m-a durut sufletul să văd colecţii de roci / fosile / laboratoare distruse de ciocanul de fier al ciumei roşii….

Ca mulţi alţii, m-am căsătorit în Câmpulung, la Primărie.

-am absolvit facultatea şi am intrat în mină, în „şut” ca geolog la Mina Câmpulung.

-am lucrat pe schimburi, etc.

Ca mulţi alţii, am rămas în acest oraş de 52 de ani… aici trăiesc, aici muncesc, aici locuiesc, în cartier…

Ca mulţi alţii, am zis: AŞA NU SE MAI POATE! Noi, oamenii oraşului, trebuie să ne implicăm, trebuie să facem ceva bun pentru viaţa noastră, a celor din jur.

Aşa am ajuns azi să mă prezint în faţa voastră. Nu, nu sunt în coada listei! Nu, nu sunt de umplutură… ca mulţi alţii, am învăţat că „apa trece, dar pietrele rămân”.

Munca de geolog m-a făcut să înţeleg filosofia pietrei / stâncii / rocii – m-a făcut să învăţ să am răbdare…

Ca mulţi alţi oameni liberali vreau să contribui cu toată experienţa mea la bunăstarea oraşului!

Şi ca mulţi alţii, am şi un interes personal: visez să-mi cresc nepoata în acest oraş de munte!

Lucian IONESCU

Bună ziua, eu sunt cel mai vechi consilier local, de pe lista PNL, care va accede în viitorul legislativ, am 38 de ani!? 38 de ani… mult, puţin.. nu ştiu, rămâne la latitudinea dumneavoastră, a alegătorilor să decideţi. Eu consider că este numai bine, este exact vârsta în care pot îmbina experienţa acumulată în 20 de ani de muncă în Câmpulung, în mediul privat, pentru a dezvolta reţeaua de telecomunicaţii locală, experienţa acumulată în activitatea de consilier local de până acum şi bineînţeles, tinereţea! 

Pasionat de drumeţii montane şi tot ce este legat de munte, sport, de oraşul Câmpulung, fac parte din generaţia tinerilor cu „cheia de gât”, generaţie care se juca pe muscelele Câmpulungului, prin şi pe blocurile din Grui, prin parcul TBC, generaţie ai cărei tineri aprindeau Focul lui Sumedru în cartierele din Câmpulung, după ce îşi furau cauciucurile unii altora. Şi dacă vorbim de Focul lui Sumedru, după ce „m-am făcut mare” am fost cel care a organizat timp de 10 ani evenimentul „Focul lui Sumedru” în spatele Clubului Aro!

Sunt unul dintre Judocanii lui Sen-Sei Duţă, pentru că aşa a fost copilăria noastră în Câmpulung Muscel, cu multe activităţi în afara casei, judocani care ne băteam cu luptătorii de la Clubul Sportiv Muscel pentru supremaţia saltelei din sala de antrenament. Iar mai târziu, nu am uitat acest lucru şi am pus o cărămidă la înfiinţarea Centrului Naţional Olimpic pentru Pregătire Juniori care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Câmpulung.

Tot în timpul copilăriei au apărut primele calculatoare personale, întâi HC90, HC91, 2×86, 3×86, etc… şi aşa m-am apucat şi eu de informatică. Am urmat cursurile Liceului „Dinicu Golescu”, profil Informatică şi am absolvit Facultatea de Matematică Informatică din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov. Am o fetiţă de 3 ani şi jumătate şi îmi doresc să crească într-un Câmpulung cum mi l-am dorit şi eu când eram copil!

Acum ne aflăm în faţa unui moment de cotitură, în care este vital pentru municipiul Câmpulung să facem o schimbare! Iar Câmpulungul oferă suficiente resurse pentru a face această schimbare cu succes. Una dintre cele mai bune este Nicolae Zaharia şi echipa pe care acesta o propune, echipă formată din oameni care şi-au pus amprenta, în activităţile pe care le-au desfăşurat, asupra municipiului Câmpulung! 

Vă invit să-l votaţi pe candidatul Nicolae Zaharia şi echipa de Consilieri Locali propusă de PNL!

Mihail STAN

Numele meu este Stan Mihail. Sunt profesor de 15 ani. Fac această meserie din pasiune, o meserie nobila care îţi oferă multe satisfacţii. 

Locuiesc în Câmpulung de când m-am născut. Un oraş istoric ,,Curte Domnească”, încă de pe vremea lui Basarab I, cu o arhitectură de o frumuseţe izbitoare, cu un bulevard cu iz de tei şi o Grădină Publică din care răsună sunete de fanfară, zornăit de zaruri, discuţii politice şi glasuri vesele de copii.

Am asistat cu întristare, cum în decursul timpului, oraşul nostru a cunoscut un regres din punct de vedere industrial şi o degradare constantă a unor clădiri istorice. Ne-am obişnuit cu nerespectarea termenelor limită în realizarea unor lucrări şi cu neseriozitatea unor politicieni. De aceea înţeleg şi atitudinea refractară a unor musceleni faţa de clasa politică.

În momentul de faţă eu cred ca oraşul nostru are o soluţie de revigorare, în persoana candidatului PNL Nicolae Zaharia. Cunoscându-l personal foarte bine, ştiu cât este de implicat în absolut tot ceea ce face şi cunosc faptul că nu este OMUL jumătăţilor de măsură. 

Îl susţin în totalitate şi vă asigur că este soluţia viabilă pentru un Câmpulung aşa cum îl vrem noi.

Acest material a fost comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200012.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!