23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

Venind de la Viena, s-au încăierat într-o benzinărie

Pe 10 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi au reţinut trei bărbaţi, în vârstă de 20, 26 şi 38 de ani, respectiv o femeie de de 26 de ani, toţi din Ţiţeşti. De asemenea, tot în acest caz, a fost reţinut şi un alt bărbat, de 44 de ani, din aceeaşi localitate, pentru comiterea infracţiunii de furt clasificat.
Ce s-a întâmplat, de fapt? Înainte de Crăciun, în noaptea de 12 spre 13 decembrie, doi bărbaţi de etnie rromă, care se aflau într-o maşină, alături de alte persoane, cu care se întorceau în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă, s-au luat la bătaie după ce au băut peste măsură. Detaliind, un individ de 42 de ani, din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa, l-a lovit cu pumnii în faţă pe un alt bărbat, de 38 de ani, din Valea Mănăstirii, comuna Ţiţeşti. Incidentul a fost surprins cu telefonul de cumnatul celui lovit care a trimis filmarea rudelor acestuia.
Văzând imaginile, neamurile au decis să se răzbune. Aşa că, în noaptea de 12-13 decembrie, la ora la care ştiau că trebuie să ajungă autoturismul în care se aflau cei doi, victimă şi agresor, Robert M., de 20 de ani, Roxana L. şi Oliver M., ambii în vârstă de 26 de ani, i-au aşteptat într-o benzinărie, la Podul Viilor. În timp ce descărcau bagajele, cei trei, cărora li s-a alăturat şi Nicolae M., bărbatul de 38 de ani, s-au luat la ceartă cu dâmboviţeanul pe care l-au dat jos din maşină şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele.
În timpul încăierării, Mihai S., de 44 de ani, din Ţiţeşti, profitând de învălmăşeala creată, i-a sustras telefonul dâmboviţeanului, mobilul fiind căzut. Ca urmare a agresiunii suferite, bărbatul de 42 de ani a necesitat 24 de zile de îngrijiri medicale. Acesta a reclamat la Biroul de Investigații Criminale Pitești că a fost tâlhărit. În timpul anchetei s-a stabilit că nu a fost vorba de tâlhărie. A fost întocmit dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.
„Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021, cei trei bărbați de 20, 26 și 38 de ani și o femeie de 26 de ani, din Țițești, ar fi agresat fizic un bărbat de 42 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, în timp ce se aflau în zona unei stații de carburant din municipiul Pitești. De asemenea, în timpul agresiunii, persoanei vătămate i-ar fi căzut telefonul mobil, care ar fi fost însușit de un bărbat de 44 de ani, care făcea parte din grupul agresorilor, dar care nu ar fi exercitat acte de violență asupra victimei. Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele celor cinci persoane, din localitatea Țițești”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.
Cei cinci au fost reţinuţi bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Toţi cei implicaţi, atât agresori cât şi victima, au antecendente penale, unele pentru infracţiuni cu violenţă. Tânăra a fost condamnată, în trecut, pentru complicitate la tentativă de viol. Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!