27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Unui elev i s-a făcut rău după ce a băut la şcoală cu alţi colegi

Astăzi de dimineaţă, la Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 a fost primit un telefon prin care se cerea ajutor pentru un elev al Colegiului Tehnic Câmpulung, care acuza o stare de rău. Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat că acesta de fapt era beat, după ce consumase alcool împreună cu alţi colegi. În caz a fost sesizată şi Poliţia, care a sancţionat contravenţional şase elevi, pentru consum de alcool în locuri publice.

„În ziua de 12 ianuarie 2022, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unităţi de învăţământ liceal din municipiu i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alţi colegi. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi un echipaj medical, care a preluat minorul şi l-a transportat la spital. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, şase elevi de clasa a IX-a, ar fi consumat alcool, adus de unul dintre ei, în incinta unităţii de învăţământ. În urma celor constatate, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, conform Legii 61/1991, celor şase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.”, se arată într-un comunicat primit de la IPJ Argeş.

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au avut în atenţie unitatea de învăţământ şi au desfăşurat activităţi de verificare, în anul 2021.

De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activităţi informativ-educative cu elevii şi cadrele didactice.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!