3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Group Concif, Comesad Drumuri şi Valah Construct concurează pentru drumul de la Dâmbovicioara

A treia licitaţie a perioadei, aflată în desfăşurare, în care regăsim o firmă a familiei Răuţoiu, este cea de la Dâmbovicioara, pentru modernizarea drumului local Sub Oratia Deal – Sub Oratia Vale. Procedura de achiziţie a serviciilor de execuţie a lucrării a demarat pe 14 februarie 2023, până pe 2 martie 2023, drumarii interesaţi de oferta de lucru de peste 3 milioane de lei fiind aşteptaţi să se înscrie. Au dau curs invitaţiei primarului Dumitru Secăreanu trei constructori cunoscuţi, dintre care va fi ales cel care oferă, prin condiţiile de realizare a investiţiei, cel mai bun raport calitate – preţ.

  • Trei oferte pentru drumul Sub Oratia Deal – Sub Oratia Vale

Valoarea estimată a contractului, 3.208.909,97 lei, a trezit interesul unor firme pe care le-aţi tot remarcat între participanţii la licitaţiile organizate de primăriile muscelene. În esenţă, intervenţiile de îmbunătăţire a stării drumului local Sub Oratia Deal – Sub Oratia Vale constau în terasamente, drumuri, podeţe dalate, podeţe tubulare, rigole, zid de sprijin. Potrivit informaţiilor oferite de autoritatea contractantă, „drumul se încadrează în clasa tehnică V, acesta asigurând un trafic preponderent de interes local, cu componenţă turistică, dar, totodată, axat şi spre alte activităţi cu caracter economic. În conformitate cu standardul privind elementele geometrice ale drumului, viteza de proiectare luată în calcul este cuprinsă între 10 – 40 km/h. Pe drumul Sub Oratia Deal km 0+000 – km 1+266 şi pe drumul local Sub Oratia Vale, sectorul de la km 0+000 la km 0+508, drumul va avea o platformă minimă de 5 metri, cu o bandă de circulaţie de 2,75 metri, acostamente consolidate cu lăţimea de 0,375 metri şi benzi de încrucişare poziţionate astfel încât să asigure o bună vizibilitate.”

Trei oferte au fost depuse pentru lucrarea de la Dâmbovicioara:

  • Group Concif SRL (reprezentant Sorinel Răuţoiu), din Bădeni-Stoeneşti, înscrisă la procedură ca ofertant unic;
  • Comesad Drumuri SRL (reprezentant Nicolae Dumitru), din Piteşti, participantă tot în calitate de ofertant unic;
  • Asocierea formată din Valah Construct Grup SRL (reprezentant Viorel Olteanu), din Piteşti, lider de asociere, şi Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă SRL (reprezentant Mihai Răzvan Pîrvu), din Geamăna-Bradu, ofertant.

Până pe 31 martie 2023 este programată să se încheie evaluarea ofertelor din punct de vedere tehnic şi financiar, aşadar, dacă nu vor exista contestaţii, câştigătorul va fi declarat tot în această primăvară. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!