-3.2 C
Campulung Muscel
17/01/2022

Andra Oproiu, semifinalistă la Eurovision, invitată la Consiliul Judeţean 

Invitata lui Marius Nicolaescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost miercuri, 12 ianuarie 2022, câmpulungeanca noastră, Andra Oproiu, semifinalistă la Eurovision România, pentru a o asigura de susţinerea lui şi a instituţiei. Vicele CJ Argeş şi-a exprimat încrederea că are alături de el, de ce nu, o învingătoare, însă, chiar şi în această etapă, Andra ne face mândri de performanţa ei. „O să fie, cu siguranţă, o câştigătoare.”, este convins acesta.

Prin votul nostru putem să o trimitem pe Andra în cei 20 de finalişti

Andra Oproiu, în vârstă de 19 ani, a ajuns la stadiul de semifinalistă a concursului Eurovision România. Preselecţia a totalizat 100 de piese, dintre care au promovat în etapa următoare 45. Una dintre acestea, „Younique”, este interpretată de ea. Pe canalul de YouTube al Andrei Oproiu şi pe pagina de Facebook puteţi viziona videoclipul, care merită, în mod cert, votul dumneavoastră. „Am primit o piesă de la două compozitoare suedeze, care mi-a plăcut enorm de prima dată când am auzit-o. Am simţit că este pentru mine şi mi-am dorit foarte tare să particip la Eurovision, pentru că va fi o experienţă minunată. Deja este. Am încredere!”, este mesajul optimist al Andrei.

Compozitoarele piesei cântate de câmpulungeancă i-au trimis-o prin intermediul lui Paul Nanca. Urmează etapa în care se va produce prestaţia live şi, din cele 45 de melodii, vor trece mai departe 20. „Felicitări! Este o bucurie pentru noi, pentru argeşeni şi musceleni, să avem tineri care ne demonstrează în fiecare zi că sunt buni. Acum două săptămâni, am avut invitat tot un muscelean din Lereşti, Mihai Gane, care este cel mai citit poet din Spania.”, a precizat Marius Nicolaescu. Acesta i-a îndemnat pe locuitorii Argeşului s-o voteze pe Andra.

Potrivit regulamentului Eurovision, „publicul din mediul online votează piesele participante pe contul de Facebook Eurovision Romania, în intervalul 9 februarie, ora 20.00 – 10 februarie, ora 20.00. Votul publicului online se încheie în data de 10 februarie la ora 20.00, având ca rezultat un clasament din care primele 5 piese se califică pentru a doua semifinală.” „Dacă vă place melodia care este postată pe canalul meu de youtube – intraţi şi pe Facebook -, mi-aş dori din suflet să mă votaţi.”, le-a transmis Andra susţinătorilor săi.

„În data de 12 februarie 2022 se organizează un show de televiziune în cadrul căruia concurenţii vor interpreta live piesele calificate pentru această etapă, cu negativ, care poate să conţină backing vocals şi efecte vocale computerizate, mai puţin linia melodică (dublajul liniei melodice se face de un backing vocal live), iar efectele computerizate nu pot fi din prelucrarea vocii principale. Etapa finală a Selecţiei Naţionale Eurovision 2022 va avea loc în data de 5 martie 2022 şi constă în organizarea unui show de televiziune în cadrul căruia concurenţii vor interpreta live piesele calificate pentru această etapă.”, extragem un fragment din regulamentul concursului.

„Consiliul Judeţean încearcă, de fiecare dată, să sprijine tinerii talentaţi. Nu ştiu de această dată cu ce putem să vă ajutăm sau, dacă credeţi că putem să vă ajutăm cu ceva, vă rog să ne spuneţi.”, a mai spus Marius Nicolaescu. „Mulţumim frumos pentru tot ce aţi făcut pentru noi, pentru invitaţia din această zi, care înseamnă foarte mult. Tot ce puteţi face este să încurajaţi lumea să mă voteze dacă le place melodia.”, a încheiat Andra Oproiu. „Cu siguranţă, o să rugăm şi colegii din presă ca, în perioada următoare, să mediatizeze mai mult acest concurs şi, mai ales, să vă mediatizeze pe dumneavoastră, pentru că sunteţi o argeşeancă de-a noastră şi un tânăr talent!”, a afirmat vicele CJ Argeş, care, la finalul întâlnirii, i-a făcut un cadou musafirei sale constând în „Monografia judeţului Argeş” şi o diplomă de excelenţă.

Andra îşi doreşte să-şi consolideze o carieră muzicală, tocmai de aceea a şi ales o facultate în domeniu, Conservatorul din Bucureşti.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!