23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Asociaţia „Hof-Proiecte de Suflet” a ajutat zece familii cu lemne de foc

În cadrul acţiunilor de Crăciun, Asociaţia „Hof-Proiecte de Suflet” a organizat, în noiembrie 2021, acţiunea „Un strop de căldură”, în cadrul căreia, cu sprijinul financiar al societăţii Hof&Asociaţii şi alături de alţi sponsori, a ajutat un număr de zece familii din Câmpulung şi din satul Măţău, comuna Mioarele, cu lemne de foc.
Tot anul trecut, Asociaţia „Hof-Proiecte de Suflet” a mai avut acţiuni de binefacere în Măţău, începute cu mai mulţi ani în urmă. A procurat şi instalat un sistem fotovoltaic pentru o familie, formată dintr-o mamă singură şi fiul ei, care nu avea posibilităţi de a se racorda la sistemul public de furnizare a energiei electrice. În urma înscrierii proiectului „dotare cu instalaţie kit fotovoltaic locuinţă în sat Măţău, comuna Mioarele”, pe site-ul https://universulfaptelorbune.ro, asociaţia a primit ajutorul sponsorului principal ROMSTAL, sponsor care a pus la dispoziţie un kit fotovoltaic complet. Cu sprijinul firmei şi al altor sponsori, s-a achitat şi montajul kitului fotovoltaic de către o echipă profesionistă. În urma montajului, din luna august 2021, locuinţa are asigurată energie electrică pentru două surse, de iluminat şi o priză.
Pe această cale, Ovidiu Hudris, directorul de Programe ale Asociaţiei „Hof-Proiecte de Suflet”, multumeşte sponsorilor Acţiunii „Un Strop de Căldură 2021”: Arva Metals & Steels SRL, Vodylas SRL şi Remat Pack Management SRL. „Cu sprijinul sponsorilor, Asociaţia Hof-Proiecte de Suflet” a donat lemne de foc către un număr de 10 familii din comuna Mioarele, sat Măţău, şi din Câmpulung, în perioada 27-28 noiembrie 2021”, a transmis Ovidiu Hudris, care a mai mulţumit sponsorilor: ROMSTAL, Arva Metals & Steel, Vodylas, Remat Pack Management, GREBO 2003, care au contribuit la realizarea acţiunilor desfăşurate de Asociaţie în anul 2021 şi le urează un an 2022 plin de realizări.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!