23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Nesancţionaţi, şoferii sunt încurajaţi să parcheze pe trotuare

În ultimele zile din 2021, după ce constructorul a „securizat” într-un fel, cu borduri, Bulevardul „Pardon” de partea carosabilă care a mai rămas, s-a dat drumul la circulaţia auto pe străzile Negru Vodă şi Republicii, între Bisericile „Sfântul Nicolae” şi Catolică.
După mai multe luni de când a fost oprită circulaţia auto în această porţiune, mulţi au fost curioşi să-şi amintească de vremurile când puteau trece nestingheriţi, plus că puteau să-şi lase maşinile şi să ia la pas oraşul.
Unii au fost entuziasmaţi de schimbările de pe bulevard, dar alţii, chiar dacă peisajul este altul, n-au renunţat la năravuri. Asta cu referire cu cei care şi-au urcat maşinile pe trotuarele supradimensionate.
Au fost numeroşi conducători, cu maşini cu numere autohtone sau din alte judeţe, care şi-au parcat autoturismele pe trotuarul de pe strada Republicii, zona fiind mai însorită, dar şi lucrată mai îngrijit decât cea de pe Negru Vodă. Majoritatea au fost surprinşi de ceilalţi participanţi la trafic sau de pietoni şi postaţi pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un BOU Câmpulung Muscel”. Cea mai blamată a fost parcarea unui posesor de permis, care şi-a lăsat Logan-ul pe trotuarul abia pavat cu granit, din dreptul Pizzeriei „Un băiat şi o fată”, probabil, profitând că, în acea zonă, diferenţa dintre nivelul carosabilului şi trecerea pietonală nu este foarte mare.
Dar au dreptate cei care au comentat la aceste postări de pe Facebook, vinovat nu este cel care şi-a lăsat maşina neregulamentar, chiar dacă nu există încă indicatoare rutiere în acest sens, ci cei care ar trebui să-i sancţioneze şi nu o fac, încurajând astfel de atitudini sfidătoare.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!