23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Astăzi, alimentarea cu apă va fi oprită pe mai multe străzi din Câmpulung

Edilul CGA anunţă că astăzi, 16 decembrie, între orele 9.00 şi 21.00, va fi întreruptă furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Câmpulung pentru remedierea avariei la care s-a lucrat şi cu o zi înainte.

Este vorba de străzile: Negru Vodă, Republicii, Matei Basarab, Sfântul Ilie, Piaţa Jurământului, Doctor Costea, Şubeşti, Ana Doamna, Minerului, Alexandru Voievod, Vasile Alecsandri, Muzeul Fundeni, Sfântul Gheorghe, Richard, Mărcuş, Drăceşti, Mihai Eminescu şi Petre Zamfirescu.

Nu va fi apă nici pe strada Primăverii, de la ora 10.00 la ora 15.00, pentru rezolvarea unei avarii la proprietatea cu numărul 4.

Primarul Elena Lasconi: „Îmi cer scuze pentru disconfortul creat de întreruperea alimentării cu apă în zona centrală!”

„De ce se întâmplă asta? După cum ştiţi, majoritatea conductelor de apă din Câmpulung se află într-o stare de degradare cronică. Tocmai de aceea, vreau să înţelegeţi că refuz să cheltuim bani pentru „a vă lua faţa” cu asfalt turnat peste o infrastructură putredă. Pe Bulevardul Pardon s-a schimbat conducta de apă veche cu una nouă. Aseară, în timp ce se făcea trecerea sub presiune a apei din cea veche în cea nouă, a mai cedat o conductă veche de pe strada Petre Zamfirescu. Asta e realitatea pe care o trăim şi din care trebuie să învăţăm că orice lucrare pe care urmează să o facem pe străzi trebuie să înceapă cu schimbarea conductelor. Avaria se va remedia în jurul orei 15.00. Să sperăm că nu va mai ceda o altă conductă ruginită în altă parte. Încă o dată, îmi cer scuze şi vă rog să înţelegeţi! Mulţumesc!”, a transmis primarul Elena Lasconi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!