18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Jurnalistul câmpulungean Marian Matei va prezenta spectacolul de Moş Nicolae

Spectacolul de Moş Nicolae, de mâine seară, va fi prezentat de omul de radio şi televiziune Marian Matei, în prezent, jurnalist la România TV. Câmpulungeanul are o frumoasă carieră începută în oraşul natal, continuată la Piteşti, apoi la Bucureşti, fiind cooptat în echipa de ştirişti ai postului naţional. Timbrul vocal plăcut este uşor de recunoscut graţie anilor în care l-aţi ascultat la Kiss FM. În momentul în care a hotărât să lase munca la radio pentru cea de televiziune, a lucrat la Absolut TV, la Mioveni, a fost realizator al emisiunii „Anteneaţa” la Antena 1 Piteşti, a activat şi la Antena 3 Piteşti, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Argeş. S-a mutat la Bucureşti, unde, înainte de a se aşeza la pupitrul ştirilor România TV, a prezentat „Românii au noroc” – tragerile Loteriei Române.

Mâine seară, îl veţi vedea pe scena de la Câmpulung, prezentând primul dintre spectacolele pregătite de primăriţa Elena Lasconi în luna decembrie. De Moş Nicolae, punctul culminant al concertului este recitalul susţinut de Fuego, precedat de Cornelia şi Lupu Rednic.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!