18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

O Dacia a ars ca o torţă, la Poienarii de Muscel

Pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi să intervină, astăzi, în jurul prânzului, în localitatea Poienarii de Muscel, pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism Dacia 1310, aflat în trafic. Nu au fost victime, însă, maşina a fost distrusă în totalitate.

Alarma s-a dat în jurul orei 12.30. Autoturismul se afla în faţa şcolii gimnaziale din localitate, când şoferul a fost nevoit să tragă pe dreapta, după ce a observat că ceva este în neregulă cu maşina, de sub capota căreia ieşeau un fum negru şi scântei. La scurt timp, au apărut şi flăcările, iar conducătorul auto, speriat, a dat alarma la 112. La faţa locului au fost direcţionate o autospecială de intervenţie şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung. Salvatorii au reuşit să stingă vâlvătaia, însă maşina s-a ales cu daună totală. Din primele verificări, se pare că incendiul a fost provocat de „scurgeri de lichide combustibile pe suprafeţele fierbinţi ale motorului”, potrivit ISU Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!