18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Doi constructori preferaţi de fosta administraţie găsesc de lucru pe lângă Câmpulung

Group Concif pietruieşte un drum şi montează o conductă de apă la Lereşti, iar Siacons Eurotrust execută o rigolă la Gura Pravăţ

În aşteptarea unor contracte spectaculoase, constructorul agreat de fosta administraţie PSD de la Câmpulung primeşte şi lucrări mai mici, fiind sănătos principiul „dacă nu curge, pică”. Au picat, la începutul săptămânii, două lucrărici la Lereşti, pentru execuţia cărora primarul Marian Toader a apelat la serviciile firmei Group Concif. Una dintre executantele amenajării Bulevardului „Pardon”, care înaintează cu o lentoare iritantă, a fost tocmită de Primăria vecină pentru o împietruire şi pentru montarea unei conducte de apă. Întreţinerea drumului comunal denumit „strada Săndicu” constă în aşternerea şi compactarea stratului de piatră spartă, operaţiune pe care constructorul din Bădeni-Stoeneşti o va presta la preţul de 21.324,80 lei.
Primarul de la Lereşti colaborează cu patronul Sorinel Răuţoiu şi pentru montarea unei conducte de apă pe strada Redea. „Conducta se va poza pe un strat de nisip, iar peste aceasta, un altul. Se vor monta un cămin şi un capac carosabil.”, sunt cerinţele autorităţii contractante, care plăteşte pentru această intervenţie 11.494,71 lei. Ambele achiziţii s-au întreprins pe 22 noiembrie 2021.

Altă firmă la care a apelat de mai multe ori administraţia lui Liviu Ţâroiu s-a orientat către rural. Al doilea contract pe care i-l încredinţează direct Petre Boncoi, de la Valea Mare Pravăţ, firmei Siacons Eurotrust SRL, din Câmpulung, are ca obiect execuţia unei rigole pereate închise tip biscuite în punctul Gura Pravăţ. 254.105,09 lei este preţul convenit de părţi prin contractul de achiziţie din 22 noiembrie 2021. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!