23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Simona Bucura Oprescu a condus şedinţa de audiere a ministrului Dezvoltării, Cseke Attila

În calitate de preşedinte al Comisiei pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a condus, miercuri, 24 noiembrie, şedinţa comună a celor două Comisii pentru Administraţie din Parlament. În cadrul şedinţei de audiere, Cseke Attila, ministrul desemnat al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a obţinut un aviz favorabil, cu 34 de voturi pentru şi 6 voturi împotrivă.
„Portofoliul pentru care Cseke Attila a fost propus din nou ministru nu este deloc unul uşor. Necesită multă atenţie, responsabilitate politică şi un bun management. Am încredere în ministrul desemnat că va duce această misiune la bun sfârşit, în favoarea tuturor comunităţilor locale din România! Vom continua să colaborăm în proiectele legislative mari pentru România, precum Codul Administrativ, Codul Finanţelor Publice Locale şi Codul Amenajării Teritoriului, Urbanismului şi Construcţiilor. Susţinem administraţia locală şi centrală în procesul de modernizare a României, prin aprobarea unor programe naţionale care să permită accelerarea dezvoltării, fie că vorbim de reţele de apă şi canal, de drumuri locale şi judeţene, de unităţi de învăţământ sau de reţele de gaze naturale. Totodată, le mulţumesc domnului Csaszar Karoly, preşedinte al Comisiei pentru Administraţie Publică din Senat şi tuturor colegilor din cele doua comisii pentru implicare şi profesionalism!”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!