23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Concerte la Câmpulung, în decembrie, cu Andra, Fuego, Cornelia şi Lupu Rednic, Taraful Rutenilor, Ansamblul Mărgineanu şi Corala „Armonia”

  • O săptămână cu spectacole în Piaţa Primăriei, la care nu sunt acceptaţi decât maximum 1.000 de cetăţeni vaccinaţi    
  • Pe 27 decembrie, revine la Câmpulung Gaşca Zurli  

Spectacole pe bandă în luna decembrie, graţie fondurilor neconsumate din alocarea de 2 milioane de lei, acordate, la începutul anului, de Guvern ca să-l sărbătorim pe Neacşu şi a lui Scrisoare, despre care am auzit suficient cât pentru următorii 500 de ani. Dacă tot sunt bani, care trebuie cheltuiţi, Câmpulung o ţine într-o petrecere în ultima lună a lui 2021. Al doilea an negru pentru omenire, inclusiv pentru România, marcat de pierderi de vieţi omeneşti mai rău ca în vreme de război. Câmpulungenii vaccinaţi sunt poftiţi să petreacă la concertele Primăriei, care nu se vor limita la o seară, căci, adunate zilele cu chefuri stradale, conduc la o săptămână de distracţie, sperăm, pe săturate. Cât să le ajungă câmpulungenilor şi anul viitor. Primăriţa se revanşează pentru contramandarea Zilelor Municipiului organizând tot un fel de sărbătoare a Câmpulungului, însă, plasată iarna, nu vara.

  • Accesul la concertele din aer liber nu este permis celor care n-au certificat verde      

În această săptămână, primăriţa Elena Lasconi a fost ocupată să-i contacteze pe artiştii disponibili la sfârşitul unui an marcat de restricţii, căci pericolul, deşi poate că a mai scăzut în intensitate, rămâne prezent pe mai departe. Din acest motiv, tot ce se va întâmpla în spaţiul liber al Pieţei Primăriei, locul distracţiilor în lanţ, va fi sub semnul respectării regulilor valabile în pandemie. Intrarea la concerte în „ţarcul” amenajat în centru va fi pe bază de certificat verde. Şi nu toţi vaccinaţii vor fi acceptaţi, căci capacitatea spaţiului îngrădit de autorităţi va fi limitată la 1.000 de persoane.

Iată cum a sunat anunţul primăriţei Elena Lasconi, care ridică nişte îndoieli cel puţin în privinţa număratului spectatorilor. „Partea care mie îmi place foarte mult: am dat telefoane mai multor artişti. În toată luna decembrie, vreau să organizăm spectacole, care vor respecta cu stricteţe toate condiţiile impuse. Şi anume: nu mai mult de o mie de persoane vaccinate, cu certificat verde. Vom îngrădi toată zona din jurul Pieţei Primăriei, totul se va desfăşura lângă patinoar.”, a declarat Elena Lasconi.

Evenimentele au fost programate după următorul calendar:

  • 6 decembrie: Fuego, Cornelia şi Lupu Rednic. Înaintea vedetelor cap de afiş, programul artistic conţine interpreţi locali: Yuka, Aylin Udroiu (nai), Ana Maria Picurici, Andrei Popescu, Ana Lemnaru, Ştefan Badea.
  • 19 decembrie: Taraful Rutenilor şi Andra.
  • 21, 22 şi 23: vor colinda pe străzile din Câmpulung Ansamblul Mărgineanu, Corala „Armonia” şi grupuri de colindători din Muscel.
  • 27 decembrie: revine la Câmpulung Gaşca Zurli, precedată de trupa Hai Hui.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!