23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Sfârşitul de săptămână va aduce un nou maraton de vaccinare. Vor fi centre mobile la Lereşti şi Schitu Goleşti

Sâmbătă şi duminică, pe 6 şi 7 noiembrie, în mai multe localităţi din Argeş vor fi deschise centre de vaccinare unde vor fi folosite seruri Pfizer şi Johnson&Jonson, imunizarea fiind văzută ca singura soluţie pe termen lung pentru a depăşi această criză.

Sâmbătă, 6 noiembrie, echipe mobile vor fi la Ştefăneşti, la Liceul „Dinu Brătianu” şi la Lereşti, în cadrul Căminului Cultural „Sarmiza Bilcescu Alimănişteanu” Voineşti.

Duminică, 7 noiembrie, echipe mobile vor imuniza la Ştefăneşti,la Liceul „Dinu Brătianu”; la Căminul Cultural din Poienarii de Argeş; la Căminul Cultural din Albeştii de Argeş; la sediul Primăriilor Tigveni şi Arefu; la Căminul Cultural din Schitu Goleşti.

În această săptămână, echipe mobile au vaccinat personalul din mai multe societăţi, primării şi instituţii, respectiv: Ereea, Confarg, Steinel, ISU Argeş, Primăriile Şuici şi Brăduleţ. La Piteşti, se vaccinează în cadrul Centrului de Vaccinare din Bulevardul Eroilor în program de 12 ore, iar la Câmpulung la centrul din Policlinică, deschis între orele 8.00 şi 20.00.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!